This is default featured slide 2 title
This is default featured slide 3 title
This is default featured slide 4 title
This is default featured slide 5 title
This is default featured slide 6 title
This is default featured slide 7 title
This is default featured slide 8 title
This is default featured slide 9 title
This is default featured slide 11 title
Головна » Кормові добавки » Ферментна к.д. МЕК-БТУ

Ферментна к.д. МЕК-БТУ

Мультиензимна композиція МЕК-БТУ®

mek_btuвисокоефективний комплекс ферментів пектин-ліазного,
целюлолітичного, амілолітичного, протеолітичного
та ін. спектру дії

Пакування:

50г, 0,5 кг, 2,5 кг, 10 кг.

Призначення:

підвищення перетравлення і засвоєння поживних речовин комбікормів та кормових сумішей при годівлі сільськогосподарських тварин та птиці в раціонах з високим вмістом грубих кормів.

Ефект від застосування:

  • Послаблення негативного впливу рослинних некрохмальних полісахаридів на організм с/г тварин і птиці (зниження в’язкості хімусу, збільшення швидкості проходження корму)
  • Покращення засвоєння білків та вуглеводів за рахунок руйнування клітковини грубих кормів
  • Повищення активності та заповнення дефіциту власних травних ферментів
  • Збільшення перетравлюючої здатності у тварин і птиці, коли вироблення власних ферментних систем відсутнє або лімітоване (коли ферментні системи недорозвинені в організмі молодняку, в стресових ситуаціях)
  • Дозволяє використання в кормах більш дешевої сировини: висівки пшеничні – до 30%, вівса – до 60%, соняшникового шроту – до 30%, ячменю – 60%, пшениці – до 70%.
  • Дає можливість одержання на незбалансованих раціонах зоотехнічні показники не гірші, ніж на кукурудзяних раціонах (за рахунок здатності розщеплювати щільні целюлозні структури клітинних оболонок зернових, що мають низьку ензиматичну доступність)
  • Збільшення приросту ваги на (5 – 15)%, дозволяє знизити собівартість на (5 -10)%
  • Зниження рівня захворювань
  • Скорочення термінів вирощування с/г тварин і птиці до досягнення нею товарної ваги
  • Покращення збереженості поголів’я.

Склад:

1 г містить діючі речовини: – пектат-транс-еліміназу (пектинліазу) – не менше 450 од; – амілазу – 300 ± 30 од; – целюлазу – не менше 75 од. Наповнювач: висівки кормові пшеничні – до 1 г.