This is default featured slide 2 title
This is default featured slide 3 title
This is default featured slide 4 title
This is default featured slide 5 title
This is default featured slide 6 title
This is default featured slide 7 title
This is default featured slide 8 title
This is default featured slide 9 title
This is default featured slide 11 title
Головна » Кормові добавки » Фермента к.д. Мацераза

Фермента к.д. Мацераза

Мацераза® іммобілізована форма пектат-транс-елімінази (пектин-ліази)

macerazaіммобілізована форма пектат-транс-елімінази (пектин-ліази) –
високоефективна ферментна кормова добавка
нового покоління мацеруючої дії

Пакування:

50г, 0,5 кг, 2,5 кг, 10 кг.

Призначення:

  • використання в якості біологічно активної добавки при виробництві кормів для годівлі с/г тварин та птиці.


Ефект від застосування:

  • Компенсує відсутність в організмі с/г тварин і птиці ферментів, які здатні гідролізувати рослинні некрохмальні полісахариди (протопектин, лігнін, геміцелюлози, глюкан, арабіноксилан, пентозани тощо)
  • Зменшення розвитку патогенної мікрофлори
  • Зниження в’язкості хімусу, збільшує швидкість проходження корму
  • Розщеплення міжклітинної структури рослинної сировини
  • Підвищення перетравності зернових культур, покращення їх всмоктування в шлунково-кишковому тракті тварин та птиці, збільшення їх поживності
  • Покращення росту, продуктивності, збереження поголів’я і конверсія кормів у всіх видів с/г тварин і птиці
  • Дозволяє використання в кормах більш дешевої сировини (до 50% – ячменю, пшениці, вівса, пшеничних висівок тощо), без зниження продуктивності
  • Збільшення приросту ваги до 20%.

Склад:

1 г містить діючу речовину: пектат-транс-еліміназа (пектинліаза) – 1000 ± 100 од. Наповнювач: висівки пшеничні – до 1 г.